Air and Space museum

Kommer ta en stund innan jag fått visa alla New York/Washington bilder men jag hoppas att ni gillar det! Ska försöka trycka in lite mer nutida inlägg bortimellan också så ni förstår att jag faktiskt inte är kvar i New york utan tillbaka i Toronto.
 
De här bilderna ovan är från Air and Space museum i New york. Jack tyckte väldigt mycket om museum, jag och Jamie tyckte måttligt mycket om museum. Tror vi gick på ungefär tio museum totalt under resan, det är alltså mer än ett museum om dagen – när man tycker måttligt mycket om museum är det lite för mycket kan jag erkänna. Vissa var dock bättre än andra, och det här var ett av vissa. Museumet var inne i en stor stor båt och en del av utställningen var utomhus, museum som kör utomhus-utställningar får ett stort plus i kanten av mig. Börjar inse att jag verkligen är en frilufts-människa. Blir aldrig lyckligare än när jag får vara ute i skogen eller det gröna. I storstäderna trivs jag bäst i parkerna. 
 
Avslutar detta inlägg med att citera Ulf
– Jag trivs bäst i öppna landskap! 
 
Men kan väl också tillägga att storstaden inte heller är så pjåkig.. 
 
PS. Ikväll och imorgon blir det Halloween firande i Toronto. Ska på mitt första frat-party eller "kegger" som det kallas. Såå taggad!